< feestelijkheden

Oranje Classic en Oranje Hapje Trapje Classic: “fietsers beleven meer”

Evenement - zondag 12/08/2018

Organisatie van de stad Diest in samenwerking met de Vlaamse Wielrennersbond, wielerclub De Vleugttrappers, KWB Deurne en de stedelijke sportdienst. Fietsevenement voor de sportieve wielrenners en gezinnen bestaande uit 4 fietsroutes:

Oranje Classic: 60 km – 90 km en 125 km:  
Fietstocht voor de meer ervaren wielrenner. Drie tochten in samenwerking met de Vlaamse Wielrennersbond en WTC De Vleugttrappers. Met inbegrip van tombolakaart, gratis bewaakte fietsenstalling, bevoorradingen met sanitair, douchen, parking en kleedkamers. Alle deelnemers ontvangen een Oranjebiertje en een sportief gadget (buf).

Zondag 12/08/2018 van 7.00 uur tot 11.00 uur
Vertrek: Kaai Diest
Toegang: Leden van de VWB-WBV- NTFU: 4 €  /  Niet-leden: 6 €

Oranje Hapje Trapje Classic: 35 km.
Deze fietstocht richt zich op de gezinnen en andere recreatieve fietsers. Fietstocht met tussenstops waarbij aan elke deelnemer een warm of koud hapje wordt aangeboden. Met inbegrip van : een gezond oranjebroodje, pannenkoek met siroop, tas soep, ijsje. Elke deelnemer ontvangt bovendien nog kortingscode voor de toegang tot de Fly Inn van Schaffen. Beslist de moeite waard om te stoppen. Last but not least ontvangt elke deelnemer nog een leuk gadget (buf). De voorinschrijvers betalen dezelfde prijs van 6 euro als de daginschrijving maar ontvangen als extraatje een fles Oranjebier in het kader van de Oranjefeesten.

Zondag 12/08/2018 van 9.00 uur tot 16.00 uur
Vertrek: Kaai Diest EN SOK Deurne
Toegang: Volwassenen: 6 €  /  Kinderen: 4 €

Meer info?
013/35.32.81 of chris.drijvers@diest.be

Weetje: De Oranje Classic en de Hapje Trapje Classic Tour is de nieuwe formule van de Fietseling Hageland Zuiderkempen. Kom eens een kijkje nemen op deze nieuwe eerste editie.